sunnuntai 22. elokuuta 2010

Linnasta linnaan. Neljäs lähiruokaviesti starttaa huomenna maanantaina Vaalasta


Pyörät on pakattu, urheilukamppeita keräillään, lähiruokaviesti alkaa huomenna Vaalasta. Kansanedustaja Erkki Pulliainen lähettää viestin matkaan klo 10.00. Maanantaina Lähiruokaviesti-delegaatio luovuttaa Pelson vankilalle Kestävät valinnat –vetoomuksen n.klo 13. Tänä vuonna viesti kulkee "linnasta linnaan", viestin aikana nimittäin vieraillaan muun muassa vankiloissa ja loppujen lopuksi viesti päätyy Tasavallan presidentin linnaan perjantaina. Presidentti on viestin suojelija ja ottaa vastaan kaikkien joukkueiden terveiset.

Koko viestin idea on viedä tietoa valtioneuvoston tekemästä päätöksestä edistää kestäviä ruokavalintoja julkisissa keittiöissä. Viestin aikana keskustellaan siitä miten tuore ja sesonginmukainen ruoka mahdollistetaan kuntien ja valtioiden keittiöissä. Tänä vuonna erityisiä kohteita ovat valtion keittiöt, mukaan on saatu vankiloiden lisäksi muun muassa Puolustusvoimat. Tuore on mahdollista!

Saan olla jälleen VIP joukkueen kapteenina matkalla. Suuressa VIP- joukkueessa polkevat lähes kaikki kunnan ja kaupungin johtajat sekä kansanedustajat matkan varrelta.

Upea viesti on tulossa.

1 kommentti: