torstai 25. maaliskuuta 2010

Pariisitar puputtaa pakastetta

Kaiken se kestää... Tai no ei ihan kaikkea. Sanotaan että rakkaus ruokaan on aidointa- vai miten se menikään. No törmäsinpä Pariisissa eilen tosiasiaan että pakasteruokaketju Picard on hiipinyt pariisilaisten sydämiin ja on erittäin suosittu. Siis mitä ihmettä?

Ruokakulttuurin suurmaassa menestyy pelkkiä pakasteita myyvä ketju. Huh huh - suomalaiset, nyt ei tarvitse enää tuntea huonoa omaatuntoa siitä että kalapuikot tai pinaattikeitto haetaan valmiina pakastealtaasta. Täältä saa kaiken gourmet ateriaan!

Korkealaatuisia ruokapakasteita myyvä ketju on koseptoinut ideansa ja menestyy ilmeisen hyvin kiireisten pariisilaisten elämässä. Coctailpalat, sushit, kakut, leivokset, annoskeitot, kohokkaat, äyriäiset, kalat, marjat ja valmiit ateriakokonaisuudet saa kätevästi pakkasesta. Vain mikron "pling"- ja sapuska on pöydässä. Miten kätevää, ja ihanan tuoretta läheltä - vai onko????

Mitä on tapahtumassa Ranskassa jossa on pilvin pimein erilaisia herkkukauppoja, hedelmäkauppoja jne joka kulmalla, jossa arvostetaan itse tekemistä, aitoa ruokaa ja tietoa ruoan alkuperästä... Hakeeko pariisitar tuoreen ruoan pakkasesta jatkossa?

2 kommenttia:

  1. Heh, minä kävin Pariisissa viime viikolla ja kirjoitin samasta aiheesta :)

    Picardhan on jo aika vanha ketju, 70-luvulla syntynyt, ja ainakin saamieni tietojen mukaan moni oikeasti tykkää tuotteista.

    VastaaPoista
  2. Näin ne ruokaperinteet alkavat pikkuhiljaa hiipumaan. Meilläkin Suomessa monen koululaisen mielestä pakastekarjalanpiirakat, -pullat ja -pitsat ovat parempia kuin itsetehdyt :(

    VastaaPoista