tiistai 16. maaliskuuta 2010

Gastrossa palkintotulitusta

Seuraavat kolme päivää ovat ruoka-alalle tärkeitä, tulossa on jälleen ammattilaisille suunnatut Gastromessut Helsingissä. Näytteilleasettajien lisäksi tänä vuonna on erinomaisen kiinnostavia puheenvuoroja, menen kuuntelemaan ehdottomasti mm. pääkonsuli Heikki Tavelaa, professori Anu Hopiaa ja puhetta GMOsta.

Gastrossa käydään Vuoden kokki 2010 -kisan finaali torstaina, voittaja on selvillä noin klo 18 maissa. Keskiviikkona Ruokatoimittajat jakaa Ideasipuli-palkinnon ja keskiviikkona julkistetaan myös Ruokakulttuuriteko palkinto.

Luomu on esillä Gastrossa ammattikeittiöille suunnatussa aamupäivässä. Pääpuhujana on Claus Mayer, Ny Nordisk Mat ohjelman isä ja pohjoismaisen keittiön puolestapuhuja. Sinne siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti