keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Matti Jämsen antoi kaikkensa, Bocus d' Or ratkeaa tänään illalla

Matti kaikkensa antaneena
Suomen Matti Jämsen oli tulessa eilen ja teki loistavan kisasuorituksen Bocus d'Or:ssa. Matti antoi kaikkensa, sen näki Matin kasvoista kun kilpailu oli hänen osaltaan ohitse. Kisa ratkeaa tänään keskiviikkona illalla. 

Matin teemaksi, jonka hän salasi viimeiseen asti, paljastui huvipuisto. Karuselli pyörähti käyntiin Esa Helasvuon säveltämän tivolimusiikin säestämänä, kun annokset nostettiin vadeille! Kunnianarvoisalta keittiömestari Orsilta kysyttiin mitä hän oli mieltä Suomen annoksista. Annosten esillepano oli todella upea, mutta tekeekö se Matista voittajasuosikin?

"Täytyy myöntää että annosten esillepano oli todella upea ja tämä oli ensimmäinen kerta kun kisa-annokset esiteltiin pyörivin lautasin musiikin kera. Todella innovatiivista mutta se on vain osa kisaa,  lopputulokseen vaikuttaa tietenkin moni tekijä, kuten maut, harmonia ja kompositio."

Matin asetelmat olivat melko painavia, neljällä miehellä ei ollut riittävästi poweria kantaa kompositiota.
Matti haastateltavana oman suorituksensa päätyttyä

Matilla on tukenaan kunnon kannustusjoukot, myös ministeri Anttila kävi hurraamassa paikan päällä. Satuimme tulemaan juuri oikeaan aikaan paikalle ja näimme Suomen upeat annokset.


Tässä vielä eilisen jälkiruokakilpailun satoa, aivan uskomattomia luomuksia suklaasta ja sokerista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti