Finlands representant i Bocuse d'Or-tävlingen, Matti Jämsen, började sitt beting i dag kl 9.50 lokal tid. Matti och Ismo Sipeläinen, Mattis assistent, har med teamet tränat länge och väl för denna dag.
I början av tävlingen var Mattis uttryck skarp och samlad, men säkert ska han avslappna lite under tävlingen.
Supportrarna började sin uppmuntring samtidigt, det är fantastisk att höra människorna i hallen ropa: "Finland, Finland"! Finlands tävlingsköket är just bredvid Frankrikes. Vid Frankrikes kök var det en hel skara av reporter!
Tävlingens obligatoriska råvaror innehåller bl.a. lamm och lammnjure samt marulk, krabba och krabbtaska.
I dag är det livlig på den samnordiska Ny Nordisk Mat-avdelningen. Danmarks prins Joachim och prinsessan Marie och de nordiska jordbruksministrarna kommer att besöka avdelningen. I den internationella presskonferensen serveras bl.a. kallrökt ren med marinerade rödbetor från Finland och hälleflundra, griskind, kålrotspuré, rotsaksmos och morot och potatis med hasselnötsgrädde från Sverige.
What a day!
I början av tävlingen var Mattis uttryck skarp och samlad, men säkert ska han avslappna lite under tävlingen.
Supportrarna började sin uppmuntring samtidigt, det är fantastisk att höra människorna i hallen ropa: "Finland, Finland"! Finlands tävlingsköket är just bredvid Frankrikes. Vid Frankrikes kök var det en hel skara av reporter!
Tävlingens obligatoriska råvaror innehåller bl.a. lamm och lammnjure samt marulk, krabba och krabbtaska.
I dag är det livlig på den samnordiska Ny Nordisk Mat-avdelningen. Danmarks prins Joachim och prinsessan Marie och de nordiska jordbruksministrarna kommer att besöka avdelningen. I den internationella presskonferensen serveras bl.a. kallrökt ren med marinerade rödbetor från Finland och hälleflundra, griskind, kålrotspuré, rotsaksmos och morot och potatis med hasselnötsgrädde från Sverige.
What a day!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti