maanantai 15. helmikuuta 2010

Voimaantumassa Keittiömestareiden liittopäivillä

Sain viikonloppuna olla mukana Suomen keittiömestareiden liittopäivillä Vaasassa. Keittiömestarit tekevät työtään suurella sydämellä. He ovat esimerkkejä ja roolimalleja nuorillemme. He rakentavat suomalaisuuden brändiä omilla valinnoillaan ja teoillaan, he vievät suomalaisen ruokakulttuurin tarinaa eteenpäin. He tekevät ja antavat suomalaiselle ruoalle kasvot, joka päivä.

Olen ylpeä keittiömestareistamme. Heidän työnsä on arvokasta. Keittiömestarit ovat yhteiskunnallisia vaikuttajia, he olivat mm. vaikuttamassa siihen että ruokakulttuuriohjelma saatiin hallitusohjelmaan 2007. Keittiömestarit ovat näkyviä ja aktiivisia monissa maakunnissa, he puhuttelevat päättäjiä, ovat linkkeinä ja kehittäjinä jalostavan teollisuuden ja kaupan välissä, pitävät alkutuottajien puolta ja nostavat hyviä pk-tuottajia esiin.

Nöyrin mielin sain eilen ottaa vastaan Suomen keittiömestareiden Vuoden ruokatoimija -tunnustuksen. Pysti on nyt kunniapaikalla työhuoneessa:) Kuten sanoin, palkinto kuuluu teille keittiömestarit, Te olette Vuoden Ruokatoimijoita! Jatketaan työtä yhdessä suomalaisen ruokakulttuurin puolesta. Muistetaan Esko Reinonpoika Alangon sanat: Luottamus, Vastuu, Intohimo,Totuus ja Rakkaus.
- Eikä unohreta notta: "Ilo se on joka elättelöö".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti