Matkamessut avautuivat tänään Helsingin Messukeskuksessa. Kiersin messualueen pikaisesti läpi erityisenä missiona ruoka ja ajatus ruokamatkailusta. Ruoan ja matkailun yhdistäminen on vielä vähäistä, sen näki messuiltakin.
Muutamia valopilkkuja onneksi Suomi-puolelta löytyi. Karelia á la carte oli isolla ja valoisalla osastolla läsnä; maistiaisia ja myyntiä sekä koko konseptin esittely oli tehty taiten. Karelian á la cartea kehtaa esitellä, pohjoiskarjalaisten ravintoloiden, ruoka- ja matkailuyritysten verkostossa on jo yli 100 yritystä. Kainuun iso osasto oli ottanut rönttöset avuksi, hyvä niin. Ja löytyipä sieltä tuttaviakin, hienoa kun kasvot
Herrankukkaron perjantai-reseptin takana ovat nykyään tutut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti