Keittiömestari Matti Jämsen (30) sijoittui kuudenneksi 7.-8.6. Genevessä käydyssä Bocuse d'Or Euroopan karsintakilpailussa. Hienolla suorituksellaan Jämsen varmisti finaalipaikan maailmankuuluun Bocuse d’Or -kilpailuun, joka pidetään Lyonissa tammikuussa 2011 - kertoo Gastronomie Finlande -säätiön tiedote tänään.
Pääsin tapaamaan Mattia toukokuussa hyvän ruoan äärellä. Matti oli äärimmäisen luottavainen ja lähti voittamaan kisaa pilke silmäkulmassa. Matti oli valmistautunut hyvin, täysipäiväistä treeniä oli vedetty tiiviisti pari kuukautta ennen karsintakisaa. Jokaisen yksityiskohdan hionta oli viety äärimmilleen ja kaikkia työvaiheita oli harjoiteltu satoja kertoja. Päivät olivat harjoitusjaksolla venyneet ympärivuorokautisiksi... huh huh.
Valtavasti onnea Matti, upea suoritus, nyt lomalle vähäksi aikaa ja sitten kohti Lyonia!
hyvä matti
VastaaPoista