lauantai 14. helmikuuta 2009

Suklaasydämiä rakkaille

Suklaa. Ah tuo lohtumakeinen, ihana tuliainen ja mielihyvän lähde. Ystävänpäivänä suklaasydämiä on mukava antaa ja vielä mukavampi syödä.

Suklaa on ollut aina erityinen juttu juuri Valentine's Daynä. Suklaa on aistien juhlaa, yhtä huumaavaa kuin rakastumisen tunnekin. Sekä rakastuminen että suklaan syöminen saavat molemmat aikaan saman hormonin erittymisen aivoissa. Suklaata on pidetty vuosisatoja myös seksuaalista halua lisäävänä aineena. Suklaasta voi tulla seksin korvike, ja kaikki tietävät että riippuvuussuhteen suklaaseen saa muodostumaan melko nopeasti.

Jos ystävä jäi ilman suklaasydämiä tänään, voi paikata erheen ja lähettää kätevästi suklaat netin kautta myöhemmin. Netissä toimii ainakin yksi suklaakauppa, joka valmistaa ja lähettää suklaarasiat kotiovelle omalla tervehdykselläsi.

Suklaata voi hyvin yhdistää ruoanlaittoon. Katso video, jossa keittiöpäällikkö Lars Wahlman ja toimittaja Kirsikka Kiviniemi ovat tutkimusmatkalla syntisen suklaan maailmassa:
http://www.iltasanomat.fi/videot/viihde/1640236

Hyvää ystävänpäivää Metrotyttöjen tahdissa:
"Suklaasydän, tinakuoret, aina murtuu sulaen. Niitä tarjoo miehet nuoret, aitoja vain saa mä en."

1 kommentti:

  1. Söinpä muuten aivan törkeän hyvää suklaata juurikin ystävänpäivänä, ikävä kyllä se ei ollut kotimaista. Saksalaisen DreiMeisterin kermanougat se vaan vei kielen mennessään. Ei ollut edes sydämen mallista :/

    VastaaPoista