perjantai 20. elokuuta 2010

Uudet E-koodit Pohjoisen keittiön vetureiksi

Uusi Ny nordisk mat ohjelmakausi on alkamassa. Eilen kokoontui joukko suomalaisia pohtimaan mitä Suomi haluaa uudesta kaudesta. Selviä intohimoja ei juurikaan ollut, mutta yhteen ääneen todettiin että nyt uudella ohjelmakaudella otetaan enemmän irti kuin edellisellä.

Suomen Pohjoismaisen yhteistyön puheenjohtajuuskausi on ensi vuonna. Ei ole salaisuus että yksi pj kautemme teemoista tulee olemaan tavalla tai toisella ilmastokysymyksiin liittyvä. Tämä ilmastoteema sopii vallan hienosti Pohjoismaisen uuden keittiön ajatukseen, sillä luontoomme, sijaintiimme, ilmastoomme ja luontaisiin raaka-aineisiimme nojaava keittiö on erittäin ilmastoystävällinen. Mietipä vaikka luonnon kalaa, marjoja, juureksia, sieniä, riistaa. Siitä ei enempää vähähiilisemmäksi ruokavalio tule.

Crisa Lindgren, Kiehuu 10+ projektin uuttera ja intohimoinen puuhamies lipsautti uuden pohjoisen keittiön E-koodit: Ekologisuus, Esteettisyys, Eettisyys, Energiansäästö. Ihan valtavan hyvät ee-koodit hyvinsyöville pohjoismaalaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti